Registracija vozila | Prolom banja u Srbiji

Prolom banja

Banja, banja u Srbiji, banje u Srbiji, odmor u banji, banjsko lečenje - Tražili ste ove ključne reči na Google.rs organskoj pretrazi? Nalazite se na pravom mestu, Prolom banja vam nudi vrhunski smeštaj, otvorene o zatvorene bazene, wellness i banjske programe lečenja po veoma povoljnim cenama.

Ko smo mi?
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom Banja je formirana 2009. godine, kao “ćerka firma” matične kompanije Planinka. Sastoji se od Profitnih centara Prolom Banja i Lukovska Banja. U našim banjama vodimo računa o kvalitetu usluga uz lični pristup svakom gostu. Naša ponuda predstavlja spoj zdravstvenih, rekreacijskih i wellness programa, uz ugostiteljsku ponudu i sadržaje za odmor i razonodu.

Zašto Prolom Banja?
Istražite skrovite predele šumovitog Radana i upoznajte Prolom Banju – mesto izvora jedinstvene Prolom vode i sunčani kutak gde pluća dublje dišu, a srce se jače smeje.
Kompleks hotela Radan predstavlja susret hedonizma i zdravlja, kroz programe lečenja zasnovane na lekovitoj Prolom vodi i sadržaje našeg wellness centra, ili bazene na otvorenom – domaće more u zelenom ambijentu.
Okolina Prolom Banje je riznica prirodnih atrakcija i kulturnog blaga, Đavolja Varoš je u neposrednoj blizini, a gastronomski užitak je u staroj srpskoj kući kraj Prolomske reke.
Zdravlje se budi snagom prirode u Prolom Banji, a naš motiv je da ta jutra podelimo sa Vama.

Šta lečimo u Prolom banji?
Zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama Prolom vode, balneološkim saznanjima i medicinskim istraživanjima utvrđene su sledeće indikacije za lečenje u Prolom Banji:

Bolesti bubrega i mokraćnih puteva kao što su kamen i pesak u bubrezima i mokraćnim putevima, hronične infekcije bubrega i mokraćnih puteva (pijelonefritis, cistitis, uretritis), hronični prostatitis i stanja posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnim organima.

Bolesti kože - Psorijaza (Psoriasis vulgaris), poremećaji keratinizacije (ischtyosis vulgaris, keratoze šaka i stopala), ekcemi (kontaktni dermatitis, neurodermitis), Lichen planus, Lichen atrophicus et sclerosus, Necrobiosis lipoidica,  Parapsoriasis, Seboroični dermatitis, Granuloma anulare i svrab.

Bolesti organa za varenje kao što su Hipercidni gastritis, ulkus želudca i duodenuma, zapaljenske bolesti creva (Kronova bolest, Ulcerozni kolitis), hronično zapaljenje žučne kese, opstipacija, kamen u žučnoj kesi i stanja posle operativnih zahvata na organima za varenje.

Reumatizam - Reumatoidni artritis, Psorijazni artritis, Artroze (kuka, kolena, kičmenog stuba), Spondiloze, giht, fibrozitisi, miozitisi, tendinitisi i stanja nakon preloma kostiju i hirurških intervencija na koštano-zglobnom sistemu.

Želite da saznate više?
Za više informacija i kompletnu ponudu i smeštajne kapacitete posetite našu web stranicu prolombanja.com

11.04.2022
Registracija vozila Beograd | Aik Banka
Registracija vozila Beograd | Antika
Registracija vozila Beograd | Asseco
Registracija vozila Beograd | Benu
Registracija vozila Beograd | Fashion Company
Registracija vozila Beograd | Inoto
Registracija vozila Beograd | Toyota Mag
Registracija vozila Beograd | Orion