Registracija vozila Beograd | Rent a car Niš, Novi Sad, Kraljevo

Rent a car Novi Sad, Niš i Kraljevo

Rent a car Novi Sad, Niš, Kraljevo ili Novi Beograd - tražili ste ove ključne reči u Google-u jer želite da rentirate pouzdan automobil u Kraljevu, Nišu, Novom Sadu ili Novom Beogradu? Nema sumnje, na pravom ste mestu. 

Kod naših poslovnih partnera možete da rezervišete automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički ili teretni kombi, pick-up itd. Celokupnu ponudu rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara vašim po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na aerodromu Nikola Tesla, Konstantin Veliki ili Morava ili u bilo kom drugom delu Niša, Kraljeva ili Novog Sada.  

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovno održavama, osigurana i uvek dostupna. Iznajmljivanjem jednog od rent a car vozila dobijate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Posetite web sajt nekog od naših partnera (npr. https://rentacarnovisad77.rs https://www.rentacarefex.com ili neki drugi), izaberite automobil ili drugo vozilo, izvršite rezervaciju i unapred pošaljete datum i vreme sletanja aviona ili dolaska kako bi vaše rent a car vozilo bilo spremno na vreme.  

Cene najma automobila
Dnevni najam rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge
Plaćanje usluge rentiranja vozila se vrši unapred, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo kom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Plaćanje depozita nije obavezno.

Podrška na putu
Ukoliko se, nadamo se, odlučite da iznajmite neki od vozila ili automobila naših partnera, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Rent a car Kraljevo, Niš i Novi Sad agencije - partneri
Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u saradnji sa nekim od naših partnera preko njihovog web sajta (linkovi ispod)

Rent a car Novi Sad - rezervacija vozila
Rent a car Niš - rezervacija vozila
Rent a car Kraljevo - rezervacija vozila
Rent a car Novi Beograd - rezervacija vozila

01.01.1970
Registracija vozila Beograd | Aik Banka
Registracija vozila Beograd | Antika
Registracija vozila Beograd | Asseco
Registracija vozila Beograd | Benu
Registracija vozila Beograd | Fashion Company
Registracija vozila Beograd | Inoto
Registracija vozila Beograd | Toyota Mag
Registracija vozila Beograd | Orion